Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

OE6 strange thing happening

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-31-2010
bandi
 

Posts: n/a
OE6 strange thing happening
Lately when I get a reply from someone like Webshots or XM Radio it shows up
in my "deleted" OE6 file. Am using WinXP SP3. Anyone know why this is
happening and/or how to fix it?


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 05-31-2010
Bruce Hagen
 

Posts: n/a
Re: OE6 strange thing happening
[Crossposted to OE General]

Check your Blocked Senders and Message Rules. They, (or a third party spam
program), are the only things that can cause this.
--
Bruce Hagen
MS-MVP [Mail]
Imperial Beach, CA


"bandi" <mnkwms@charter.net> wrote in message
news:aeGMn.56607$HG1.31104@newsfe21.iad...
> Lately when I get a reply from someone like Webshots or XM Radio it
> shows up in my "deleted" OE6 file. Am using WinXP SP3. Anyone know why
> this is happening and/or how to fix it?
>


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-31-2010
PA Bear [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: OE6 strange thing happening
Why do you keep insisting on post OE questions in WinXP General and IE
General after I've repeated pointed you to OE General newsgroup? =>
news://msnews.microsoft.com/microsof...xpress.general

bandi wrote:
> Lately when I get a reply from someone like Webshots or XM Radio it shows
> up
> in my "deleted" OE6 file. Am using WinXP SP3. Anyone know why this is
> happening and/or how to fix it?


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-31-2010
Rob
 

Posts: n/a
Re: OE6 strange thing happening
PA Bear [MS MVP] <PABearMVP@gmail.com> wrote:
> Why do you keep insisting on post OE questions in WinXP General and IE
> General after I've repeated pointed you to OE General newsgroup? =>


You probably are in his killfile.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-31-2010
Gordon
 

Posts: n/a
Re: OE6 strange thing happening

"Rob" <nomail@example.com> wrote in message
news:slrni08337.iei.nomail@xs8.xs4all.nl...
> PA Bear [MS MVP] <PABearMVP@gmail.com> wrote:
>> Why do you keep insisting on post OE questions in WinXP General and IE
>> General after I've repeated pointed you to OE General newsgroup? =>

>
> You probably are in his killfile.


Won't matter in a few hours - this group will close...

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 05-31-2010
PA Bear [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: OE6 strange thing happening
Gordon wrote:
> "Rob" <nomail@example.com> wrote in message
> news:slrni08337.iei.nomail@xs8.xs4all.nl...
>> PA Bear [MS MVP] <PABearMVP@gmail.com> wrote:
>>> Why do you keep insisting on post OE questions in WinXP General and IE
>>> General after I've repeated pointed you to OE General newsgroup? =>

>>
>> You probably are in his killfile.

>
> Won't matter in a few hours - this group will close...


Wrong. IE General is not one of the NGs getting the axe tonight.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 06-01-2010
Gordon
 

Posts: n/a
Re: OE6 strange thing happening

"PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
news:#DUwN8QALHA.5476@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...

>
> Wrong. IE General is not one of the NGs getting the axe tonight.


Oh. OK.... :-)

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why is this happening? Richard Roseweir microsoft.public.internetexplorer.general 11 04-20-2010 07:31
strange characters appearing on emails need help to stop this happening please estelleb microsoft.public.windows.vista.mail 2 12-19-2009 05:51
Re: Is something strange happening PA Bear [MS MVP] microsoft.public.internetexplorer.general 1 11-14-2009 21:37
Strange happening? XS11E microsoft.public.windows.vista.general 0 04-29-2007 20:18
ACPI problem but no problem at all - Strange thing =?Utf-8?B?TWFyY28=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 2 02-24-2007 03:23




All times are GMT +1. The time now is 07:30.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120