Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Re: Fails to open

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-17-2010
PA Bear [MS-MVP]
 

Posts: n/a
Re: Fails to open
[Crosspost to IE General]

What anti-virus application was installed *before* you installed MSE
and was your subscription still current?


Has a Norton or McAfee application ever been installed on the computer
(e.g., a free-trial version that came preinstalled when you bought
it)?

See...

Can I install MSE to clean up my already-infected computer?
http://social.answers.microsoft.com/...3-efd9a49d9275

--
~PA Bear, posted via Google Groups


On Jan 24, 1:17*pm, Ray wrote...
> I have two websites that I have accessed regularly for years with no problems. *Recently I
> installed "Microsoft Security Essentials" and since then I cannot open those two sites. *I
> am assuming that the antivirus program is blocking them but don't know how to allow them
> to run. *I disabled the AV program through "services.msc" but still can't open them. *I
> tried restarting after disabling but the AV program is active at startup so that's no
> help. *Is there a way to stop the AV from running at startup? *As I said, I am assuming
> the cause is MSE.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE8 Fails to open web site from email Neil H microsoft.public.internetexplorer.general 4 11-12-2009 00:46
RE: IE 7 Fails to open URL in new Tab Guilden_NL microsoft.public.internetexplorer.general 0 02-11-2009 19:18
ie 7.0 fails to open wmp 11 for playback in Vista BerlinTop microsoft.public.internetexplorer.general 33 01-05-2009 19:03
IE7 fails fo open fizychic microsoft.public.internetexplorer.general 1 12-06-2008 22:11
Windows Mail fails to open =?Utf-8?B?cGlwY29yb25h?= microsoft.public.windows.vista.mail 20 08-09-2007 01:30




All times are GMT +1. The time now is 03:55.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120