Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

web pagenot showing

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-31-2010
roger.ty
 

Posts: n/a
web pagenot showing
For a while I have been unable to get IE to access the google front page.
Also when i do get a search engine listing all sponsered links are
unavaiable.
any offers of advice.


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 01-31-2010
Leonard Grey
 

Posts: n/a
Re: web pagenot showing
You need to remove the adware that has infected your computer.
---
Leonard Grey
Errare humanum est

roger.ty wrote:
> For a while I have been unable to get IE to access the google front page.
> Also when i do get a search engine listing all sponsered links are
> unavaiable.
> any offers of advice.
>
>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SP1 not showing in WU Jeffrey microsoft.public.windows.vista.general 9 06-25-2009 05:51
4gb showing in Sys Info but only 2gb showing in Task Manager Newton microsoft.public.windows.vista.general 4 05-20-2008 03:02
4 Gig or ram- Only showing 3 gig vyaw2003@gmail.com microsoft.public.windows.vista hardware devices 25 09-13-2007 00:04
AGP 8x showing up as on PCI bus? =?Utf-8?B?VGVjaG5vSGlj?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 5 03-23-2007 21:53
4gb RAM not showing up =?Utf-8?B?c3RyeWtlcjcxOQ==?= microsoft.public.windows.vista.general 12 03-01-2007 09:10




All times are GMT +1. The time now is 01:47.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120