Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Issues, errors and more with IE7

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-18-2009
husky13
 

Posts: n/a
Issues, errors and more with IE7
Hi all, I'm having major issues with IE7. Everything was working lovely until
a week ago...thought it would go away but still here. Running Windows Vista
32 bit on a dial-up.(no adsl here). First the connection speed reduced from
56kbps to as low as 12kbps. Error message 'internet explorer cannot display
the webpage', sometimes thyis message would come up only part of the page.
Lots of red crosses on some websites. If opening up more than one tab, would
get the same message as above and then i have to shut down and start over.
Further more, error message as follows:
line: 50
char: 49
error: '$$E' is undefined
code: 0
and a few more of these as well.
I have started in safe mode but can't even connect! error message saying i
am not totally protected when i am.
Also noticed an error message on left at bottom of page -
res:///eframe.dll/dnserror.htm
Have mcafee security suite which turns off it's firewall and malware which
has to be has to be turned on at start up or resart (not all the time but
most).
Any help is much appreciated or if someone could point me towards the light
at the end of the tunnel1 many many thanks

--
husky13
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-18-2009
Donald Anadell
 

Posts: n/a
Re: Issues, errors and more with IE7

"husky13" <husky13@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5462A0F0-4FC6-4B72-A943-140AA0510322@microsoft.com...

> Hi all, I'm having major issues with IE7. Everything was working lovely
> until
> a week ago...thought it would go away but still here. Running Windows
> Vista
> 32 bit on a dial-up.(no adsl here). First the connection speed reduced
> from
> 56kbps to as low as 12kbps.


Have you contacted your ISP(Internet Serivce Provider) and asked them why
you are only getting a 12kbps connection speed. Maybe you've got too much
noise in your telephone line.

Good luck,

Donald Anadell




> Error message 'internet explorer cannot display
> the webpage', sometimes thyis message would come up only part of the page.
> Lots of red crosses on some websites. If opening up more than one tab,
> would
> get the same message as above and then i have to shut down and start over.
> Further more, error message as follows:
> line: 50
> char: 49
> error: '$$E' is undefined
> code: 0
> and a few more of these as well.
> I have started in safe mode but can't even connect! error message saying i
> am not totally protected when i am.
> Also noticed an error message on left at bottom of page -
> res:///eframe.dll/dnserror.htm
> Have mcafee security suite which turns off it's firewall and malware which
> has to be has to be turned on at start up or resart (not all the time but
> most).
> Any help is much appreciated or if someone could point me towards the
> light
> at the end of the tunnel1 many many thanks
>
> --
> husky13



Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-18-2009
PA Bear [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: Issues, errors and more with IE7
> Have mcafee security suite which turns off it's firewall and malware which
> has to be has to be turned on at start up or resart (not all the time but
> most).


That is not a good sign!

Unexplained computer behavior may be caused by deceptive software
http://support.microsoft.com/kb/827315

Run a /thorough/ check for hijackware, including posting the requested logs
in an appropriate forum.

Checking for/Help with Hijackware
http://aumha.net/viewtopic.php?f=30&t=4075
http://mvps.org/winhelp2002/unwanted.htm
http://inetexplorer.mvps.org/data/prevention.htm
http://inetexplorer.mvps.org/tshoot.html
http://www.mvps.org/sramesh2k/Malware_Defence.htm
http://www.elephantboycomputers.com/...moving_Malware

**Seek expert assistance in
http://spywarehammer.com/simplemachi...php?board=10.0,
http://forums.spybot.info/forumdisplay.php?f=22,
http://aumha.net/viewforum.php?f=30, or other appropriate forums.**

If the procedures look too complex - and there is no shame in admitting this
isn't your cup of tea - take the machine to a local, reputable and
independent (i.e., not BigBoxStoreUSA or Geek Squad) computer repair shop.
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-IE, Mail, Security, Windows Client - since 2002
AumHa VSOP & Admin http://aumha.net
DTS-L http://dts-l.net/


husky13 wrote:
> Hi all, I'm having major issues with IE7. Everything was working lovely
> until a week ago...thought it would go away but still here. Running
> Windows
> Vista 32 bit on a dial-up.(no adsl here). First the connection speed
> reduced from 56kbps to as low as 12kbps. Error message 'internet explorer
> cannot display the webpage', sometimes thyis message would come up only
> part of the page. Lots of red crosses on some websites. If opening up more
> than one tab, would get the same message as above and then i have to shut
> down and start over. Further more, error message as follows:
> line: 50
> char: 49
> error: '$$E' is undefined
> code: 0
> and a few more of these as well.
> I have started in safe mode but can't even connect! error message saying i
> am not totally protected when i am.
> Also noticed an error message on left at bottom of page -
> res:///eframe.dll/dnserror.htm
> Have mcafee security suite which turns off it's firewall and malware which
> has to be has to be turned on at start up or resart (not all the time but
> most).
> Any help is much appreciated or if someone could point me towards the
> light
> at the end of the tunnel1 many many thanks


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Errors, errors and more errors - I have Issues! E-Star microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 07-19-2008 17:41
RE: Solution for KB892130 installation issues (0x80070005 errors) BTT Bob microsoft.public.windowsupdate 0 11-29-2007 23:04
"LoadPerf" errors / issues ozziaj microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 07-23-2007 12:32
"LoadPerf" errors / issues ozziaj microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 0 07-23-2007 12:28
Slow Vista: hundreds of warnings, errors and critical issues? edsager microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 14 05-14-2007 18:49




All times are GMT +1. The time now is 19:12.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120