Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

IF7

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-05-2009
אלדד
 

Posts: n/a
IF7
hi all
usually on the address line and in favorites,there's a small logo of the
website.
now,for some reason,they're all gone and i get the unknown file type logo....
any1 know how to fix this?
thanks...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-06-2009
Don Varnau
 

Posts: n/a
Re: IF7
Hi,
Windows XP or Vista?

Fist try clearing the Temporary Internet Files and History.

Next, if running Windows XP, try the fix for XP in this MSKB article:
http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/930426

Hope this helps,
Don
[MS MVP- IE]


"אלדד" <@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:3500DD8D-1B47-4D96-8E8B-7762F49B6996@microsoft.com...
> hi all
> usually on the address line and in favorites,there's a small logo of the
> website.
> now,for some reason,they're all gone and i get the unknown file type

logo....
> any1 know how to fix this?
> thanks...


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-06-2009
אלדד
 

Posts: n/a
Re: IF7
hi don
using XP
it never happened before.
i was using IE8 for a day,didn't like it so i re-installed IE7 and that's
when it happened.(when using IE8 favicons were shown..)
i tried clearing the ITF and history but that didn't help.
also-i think i have SP3 on my xp,and the link you sent me talks about XP
SP2.does this matter?
many thanks
eldad

"Don Varnau" wrote:

> Hi,
> Windows XP or Vista?
>
> Fist try clearing the Temporary Internet Files and History.
>
> Next, if running Windows XP, try the fix for XP in this MSKB article:
> http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/930426
>
> Hope this helps,
> Don
> [MS MVP- IE]
>
>
> "אלדד" <@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:3500DD8D-1B47-4D96-8E8B-7762F49B6996@microsoft.com...
> > hi all
> > usually on the address line and in favorites,there's a small logo of the
> > website.
> > now,for some reason,they're all gone and i get the unknown file type

> logo....
> > any1 know how to fix this?
> > thanks...

>
>

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-06-2009
Don Varnau
 

Posts: n/a
Re: IF7
Hi,
The XP section of this article
http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/930426 would also apply to XP
SP3.

Try resetting the icon cache. See http://support.microsoft.com/?kbid=926715

Don
[MS MVP- IE]

"אלדד" <@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:3DCEF98C-29A4-494A-9A4E-E6D6B7D467BD@microsoft.com...
> hi don
> using XP
> it never happened before.
> i was using IE8 for a day,didn't like it so i re-installed IE7 and that's
> when it happened.(when using IE8 favicons were shown..)
> i tried clearing the ITF and history but that didn't help.
> also-i think i have SP3 on my xp,and the link you sent me talks about XP
> SP2.does this matter?
> many thanks
> eldad


> "Don Varnau" wrote:
>
> > Hi,
> > Windows XP or Vista?
> >
> > Fist try clearing the Temporary Internet Files and History.
> >
> > Next, if running Windows XP, try the fix for XP in this MSKB article:
> > http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/930426


> > "אלדד" <@discussions.microsoft.com> wrote in message
> > news:3500DD8D-1B47-4D96-8E8B-7762F49B6996@microsoft.com...
> > > hi all
> > > usually on the address line and in favorites,there's a small logo of

the
> > > website.
> > > now,for some reason,they're all gone and i get the unknown file type

> > logo....
> > > any1 know how to fix this?
> > > thanks...


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +1. The time now is 03:53.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120