Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Error launching internet explorer 7 after upgrade from xp home to

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-16-2009
Myles_JCIS
 

Posts: n/a
Error launching internet explorer 7 after upgrade from xp home to
After upgrading from xp home to xp proffesional, I'm encountering multiple
errors with IE6. It first started with not being able to input a web address
without getting an error. I was able to click on links ok, but manual input
was no good.

So I installed IE7, and then it wouldn't even open. I would get the error
"Unable to find inetcpl.cpl. the operating system cannot run %1." I tried
taking inetcpl from a good computer to this one, and it was already there. I
copied it over anywhere. still no good. I uninstalled and reinstalled IE7
(ie6 didn't work at all inbetween) and now when I try to open IE7 it just
makes shortcuts to itself on the desktop. that's where i'm at now

I've tried doing a repair install of windows, uninstalling and reinstalling
IE in both safe and normal modes. I can't find anything like this on google.
Any idea where I should go next? Other browsers work perfect, but that
won't work for my customer. Any and all help is appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer Home Page tdorsett microsoft.public.internetexplorer.general 3 09-30-2008 02:55
Internet Explorer 7 with Vista Home SP 1 Upgrade Problem shawnzeak Windows Vista Home Premium 1 08-01-2008 10:17
Article ID: 935855 Error message when you try to start Internet Explorer 7 in Windows Vista: "You must be an administrator to open Internet Explorer on this desktop" KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Class not registered exception when launching Windows Explorer (Vi Indrajit C microsoft.public.windows.vista.general 7 08-27-2007 19:12
Internet Explorer in Vista Home Premium =?Utf-8?B?RGF2eTQ5?= microsoft.public.windows.vista.general 12 04-21-2007 05:48




All times are GMT +1. The time now is 05:54.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120