Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Strange IE6 behavior

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-13-2009
NGReader
 

Posts: n/a
Strange IE6 behavior
Is it possible to reinstall IE6 and all needed files? i have a browser that
acts like it is infected with malware, even though I have run spysweeper,
spybot s/d and hijack this -nothing found. Firefox and all else works
normal.
Just IE a problem. (wont leave microsoft start page, open several times in
process explorer, but not on gui,)

Riga


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 01-14-2009
Don Varnau
 

Posts: n/a
Re: Strange IE6 behavior
Hi,
This probably *is* a malware problem. There's more to do, such as having an
expert analyze a HijackThis Log.

See these sites for help:

The Parasite Fight http://www.aumha.org/a/quickfix.htm

SpywareHammer
http://spywarehammer.com/simplemachi...um/index.php#3
Start here >>>
http://spywarehammer.com/simplemachi...php?topic=87.0

Dealing with Unwanted Spyware and Parasites:
http://mvps.org/winhelp2002/unwanted.htm
-
Hope this helps,
Don
[MS MVP- IE]


"NGReader" <Cal@offfgeigorg> wrote in message
news:%23wtsNycdJHA.5648@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
> Is it possible to reinstall IE6 and all needed files? i have a browser

that
> acts like it is infected with malware, even though I have run spysweeper,
> spybot s/d and hijack this -nothing found. Firefox and all else works
> normal.
> Just IE a problem. (wont leave microsoft start page, open several times

in
> process explorer, but not on gui,)
>
> Riga


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange behavior of IE7 Farhan microsoft.public.internetexplorer.general 5 12-24-2008 18:07
Strange behavior Sirius microsoft.public.windows.vista.general 4 01-06-2008 04:00
Strange links behavior Barrie microsoft.public.windows.vista.general 12 10-16-2007 16:04
strange behavior A microsoft.public.windows.vista.general 0 03-02-2007 02:31
Strange Graphics Behavior John microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 12-05-2006 01:26




All times are GMT +1. The time now is 10:25.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120