Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

IE7 ActiveX setings are not working in XP

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-08-2008
nshs58
 

Posts: n/a
IE7 ActiveX setings are not working in XP
I'm having same problem as smaxx55 11/8/2008, except I'm running XP home on
my desk top. Can't get past "change IE settings to allow download of ActiveX
and scripting" I've changed security settings, added website to "trusted
sites", variety of other setting changes, all instructions I can find, etc.
I've tried with and without firewall (Microsoft and McAfee). I have a laptop
running XP and IE7 works fine on the same web site. I've compared IE
settings and that didn't solve the problem. Any advice will be very much
appreciated.

Thanks, Mike
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE7 ActiveX settings are not working on Vista smaxx55 microsoft.public.internetexplorer.general 3 11-11-2008 14:42
file setings and transfer wizard Norseman63061 microsoft.public.windows.vista.installation setup 2 02-18-2008 15:33
Windows Aero scheme won't show on Appearence Setings TMA microsoft.public.windows.vista.general 2 09-24-2007 07:07
Language Setings Tim microsoft.public.windows.vista.mail 5 05-23-2007 10:36
ActiveX control not working =?Utf-8?B?U3RldmUgTWFpc2NoIC0gUHJvV2ViIEFzc29jaWF0ZXM=?= microsoft.public.windows.vista.general 1 03-28-2007 02:18




All times are GMT +1. The time now is 03:06.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120