Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

re-adressing problem

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 10-22-2008
Dmitrij
 

Posts: n/a
re-adressing problem
Hello have a problem with a enterance on website. When I entering the site it
should be in Lithuanian language but do not know with it re-adress me in
polish language, but problem not only in language but and in content of site
they both are different, Im thinking that it not site problem because my
friends have no problem with it may be it is setting problem
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 10-23-2008
rob^_^
 

Posts: n/a
Re: re-adressing problem
Tools>Internet Options - General tab, Language button. Add/move the
Lithuanian to the top of the list.

Regards.

"Dmitrij" <Dmitrij@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:4BE1355F-FCCF-4D32-9BCE-79B4516121E2@microsoft.com...
> Hello have a problem with a enterance on website. When I entering the site
> it
> should be in Lithuanian language but do not know with it re-adress me in
> polish language, but problem not only in language but and in content of
> site
> they both are different, Im thinking that it not site problem because my
> friends have no problem with it may be it is setting problem


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multi-select problem in Windows Explorer BIG PROBLEM!!!!!! =?Utf-8?B?SmltIEhhbnNlbg==?= microsoft.public.windows.vista.general 3 12-17-2007 03:09
Generic McAfee Problem Message in Vista Problem Reports cyberbuff53 microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 0 12-01-2007 14:55
fixed unable to delete email problem, now I have new problem =?Utf-8?B?ajI=?= microsoft.public.windows.vista.mail 19 03-30-2007 02:25
WLMd crashing problem, possible problem with Vid. Driver?? James Welch microsoft.public.windows.vista.general 0 02-28-2007 17:46
ACPI problem but no problem at all - Strange thing =?Utf-8?B?TWFyY28=?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 2 02-24-2007 03:23




All times are GMT +1. The time now is 08:06.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120