Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Video but no audio from websites

microsoft.public.internetexplorer.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-01-2008
Dolphrog
 

Posts: n/a
Video but no audio from websites
I have a brand new HP with IE7 installed. I have not changed any settings.
When I play videos from news websites (such as CNN or Weather.com), the video
plays fine but there is no audio. My speakers are not muted and are turned
up (verified by playing an MP3 via WM player). I suspect it's some kind of
setting with IE.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-01-2008
Donald Anadell
 

Posts: n/a
Re: Video but no audio from websites

"Dolphrog" <Dolphrog@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:208C04B2-0043-41D6-8BEB-4F170EA84693@microsoft.com...
>I have a brand new HP with IE7 installed. I have not changed any settings.


> When I play videos from news websites (such as CNN or Weather.com), the
> video
> plays fine but there is no audio.


Are you comfortable working with the Windows Registry?

If so, you might try modifying the Data Value for "AutoInsert" at the
following Key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\ NodeCLSIDs\{95037DA1-6ED9-4B27-8CFF-9AD3DFB0B2F2}

Change the Data Value of "AutoInsert" at the above Registry Key from "1" to
"0"(zero)

References:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/461413
http://forums.cnet.com/5208-6644_102...geID=241889 5

Good luck,

Donald Anadell


> My speakers are not muted and are turned
> up (verified by playing an MP3 via WM player). I suspect it's some kind
> of
> setting with IE.



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video on websites loafster007 microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 01-29-2008 12:58
choppy video in all programs/websites A fault of Quicktime ? Wally microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 11-04-2007 13:52
Article ID: 926675 Audio may not be synchronized with video playback when you play a video in Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
The 10 best video-sharing websites Steve Security News 0 09-29-2007 04:40
Streaming ausio and video from Websites =?Utf-8?B?UkFEbWFu?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 6 05-04-2007 09:23




All times are GMT +1. The time now is 10:50.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120