Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Bizarre ce NTDVM.EXE ... BUG ?

microsoft.public.fr.windows.vista.general






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 04-12-2007
Paki
 

Posts: n/a
Bizarre ce NTDVM.EXE ... BUG ?
Bonjour,

Depuis quelque temps, je suis intrigué par le comportement de NTDVM.EXE
différent selon l'utilisateur.
En effet, chez l'un, les applis 16 bits fonctionnent correctement, sur
l'autre, plantage systématique avec message :
"NTDVM.EXE, exécution arrêté", et APPCRASH.

J'ai donc fait des essais, et voici les résultats d'un test assez surprenant
:

Je crée un utilisateur administrateur BLABLA, je me logue, je fais exécuter
"COMMAND.COM"
La fenêtre de l'émulateur DOS 16 bits s'ouvre sans problème.

Je crée un utilisateur administrateur BLABLABLA, je me logue, je fais
exécuter "COMMAND.COM"
=> PLANTAGE !!!

Conclusion, si le nom d'utilisateur dépasse 6 caractères, NTDVM plante, et
les applis 16 bits ne fonctionnent pas.
Je précise que de nombreuses applications même en 32 bits ont leur setup en
16 bits, donc très gênant !

Cette anomalie est-elle présente seulement chez moi ?
Pat

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BUG: wmpnscfg.exe running forever after I closed WMP11 BillD microsoft.public.windows.vista.general 4 06-12-2007 03:48
Bizarre sound problem diamonddog microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 05-12-2007 18:05
Vista - explorer.exe user interaction bug =?Utf-8?B?Um9tYW5vIFNjdXJp?= microsoft.public.windows.vista.general 1 04-21-2007 04:36
Explorer.exe Working Size 520MB Bug?? VistaTester microsoft.public.windows.vista.general 11 03-27-2007 23:44
Narrator - Vista rtm bug report - bizarre flickering alt-space men =?Utf-8?B?Q2VjaWwgV2FyZA==?= microsoft.public.windows.vista.general 0 03-11-2007 20:11




All times are GMT +1. The time now is 02:49.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120