Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Sound-Mysterium

microsoft.public.de.windows.vista.sonstiges






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-16-2007
Horst Stolz
 

Posts: n/a
Sound-Mysterium
Hallo,

ich hatte dieses Thema schon mehrmals angeschnitten, aber offensichtlich
nutzen sehr wenige ein Mikrofon unter Vista.
Ich verwende Soundmax High Definition auf meinem ASUS Board und mit
allen verfügbaren Treibern war zunächst die Mikrofon-Vorverstärkung
wirkungslos.
Dies wurde (auch bei anderen Soundkarten) in diversen Foren wiederholt
beklagt.
Ich behalf mich mit einem USB Soundadapter.
Nach einigen Monaten Nutzungs-Pause stellte ich erstaunt folgendes fest:
Jetzt funktioniert die Mikrofon-Vorverstärkung, ohne Wechsel des
Treibers. Es könnte also nur an einem Windows-Update liegen.
Leider wird die Freude getrübt, denn jetzt kann ich nicht mal mehr den
USB-Adapter verwenden. Denn als "Gegenleistung" wird die Einstellung des
Mikrofonpegels eigenmächtig nach Ansteuerung oder Windows-Reboot oft auf
100 % zurückgesetzt.
Ich hatte System-Sicherungen von 2 Monaten, aber da waren wohl die
scheinbar positive und die negative schon vorhanden.
Da viele das Problem mit der Mikrofon-Vorverstärkung hatten,
interessiert mich sehr, ob beides auch bei anderen auftritt.

Gruß, Horst
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Article ID: 925811 You may not hear any sound when you play back a recording that was recorded by using the Sound Recorder application in Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Setting per Application Sound Output, or Per Sound Type Outputs... Michichael microsoft.public.windows.vista.general 0 09-24-2007 07:40
No sound from any application, but sound from WM11 music player. spaz microsoft.public.windows.vista.general 0 09-08-2007 17:38
How to record sound clips or music using the sound recorder? GT microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 06-30-2007 03:33
Low sound from speakers and no windows sound on new vista =?Utf-8?B?S2FyZW4=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 03-24-2007 13:56




All times are GMT +1. The time now is 13:40.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120