Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

No more audio

microsoft.public.de.windows.vista.dateisystem






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-22-2007
burton
 

Posts: n/a
No more audio
I had audio up to now, and suddenly it has stopped. If I click on the audio
icon in the tray, it gives me audio signal but no sound. I put it to maximum
and I tried a headphone in the front audio socket, but nothing works anymore.
I uninstalled the driver and vista automatically found and installed it again
on restart, but there is still no sound. Is this due to an update, has
anybody else had this problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-22-2007
burton
 

Posts: n/a
RE: No more audio
OK I sorted it out, I read in this forum to download latest driver from
Motherboard supplier's website and that worked, though it was an older one
than I had already installed! I now have the red audio icon back and it works.

"burton" wrote:

> I had audio up to now, and suddenly it has stopped. If I click on the audio
> icon in the tray, it gives me audio signal but no sound. I put it to maximum
> and I tried a headphone in the front audio socket, but nothing works anymore.
> I uninstalled the driver and vista automatically found and installed it again
> on restart, but there is still no sound. Is this due to an update, has
> anybody else had this problem?

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio drivers for Intel Sigmatel onboard audio =?Utf-8?B?Sm8=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 07-25-2007 11:56
Realtek AC'97 audio driver provided by Microsoft. Audio error MCE =?Utf-8?B?R1Q=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 03-03-2007 22:54




All times are GMT +1. The time now is 02:26.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120