Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

hi... Please HELP!

Introduce Yourself






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-22-2012
 

Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Ramcees is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hi... Please HELP!
my Window Host Process (Rundll32) has stopped working

I cant open IE, and i get Firefox has stopped working and chrome has stopped working errors, however with firefox it eventually opens. I also I get Rundll32 errors in other places, like when i right click on desktop and click personalize... none of those options seem to work. In System32, the rundll32.exe looks like a page icon

I have tried
1) f takedown to take control of rundll, rebooted in safe mode and tried to del, ACCESS DENIED
2) i tried sfc /scannow.... twice (cbv.log shows only problem being the sidebar)
3) i tried Nero/DsFilter thingy... renamed all those, didnt work
4) ran IObit Malware fighter ... fixed errors, but no improvement
5) ran Spybot found a few things there like babylon, fixed those... no improvement
6) i uninstalled Nero which was a trial that came with the pc, and uninstalled Quicktime and Xvid no change
7) in Control panel/System/adv settings/performance settings/Data execution Prevention, i added Rundll32... but nothing changed
8) i Tried msconfig> services> hid all microsoft services and disabled the rest. Restarted, but the problem remained

9)I created a new user account and was able to open IE, at some point i received another rundll error report, but that was it. There is a terrible lag, pages struggle to open, firefox takes up to 3min before it opens. this is not better
10) i tried opening IE w/o add ons and it worked, then i tried again and it didnt! very strange behaviour! i tried to goto Control panel, Internet options>advanced>manage add on's but i cant get it, keep getting the Rundll32 error message.
----------------------------------------------------

I got Vista with my laptop so i dont have the Installation CD, also no back ups. And no decent Restore point.. i always use the hybernate option( learnt my lesson now)
Is there something that i havent tried? Please help!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +1. The time now is 13:21.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120