Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Error 633: the modem (or other connecting device) is already in use or is not configured properly. Any solution?

Internet






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-01-2012
 

Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Dineshkg is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Error 633: the modem (or other connecting device) is already in use or is not configured properly. Any solution?
I have Microsoft Vista Home Premium edition. I am using Data card (broadband+, Model - HUAWEI EC1262) to connect internet.
I am getting the 633 error every time when I try to use the Data Card to connect internet on my laptop. It states "the modem (or other connecting device) is already in use or is not configured properly" and prevents me from accessing the Internet.

I tried with different make of data card, but still getiing same error. Same data card is working on another laptop that have Win7.


I have done all possible solution like,
1. Uninstall and reinstall the modem drivers
2. Release the COM port and assigng new port

But still getting same error. Any solution to fix this issue would be apppreciate.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 11-19-2012
 

Join Date: Nov 2012
Posts: 9
iphonex is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Error 633: the modem (or other connecting device) is already in use or is not configured properly. Any solution?
I think your computer is affected by virus, scan your pc and then try data card.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updates not configured properly hop1son microsoft.public.windowsupdate 8 10-02-2009 21:44
Mar 24, Windows Vista 64 Will Not Install Verizon Wireless USB Modem Um150, gets error code 39 on device mgr- how to fix? windows-vista-update Windows Vista Update 0 03-25-2009 00:50
Fax Modem refuses to install properly Xgun microsoft.public.windows.vista.networking sharing 12 06-20-2008 17:10
Connecting a usb 720 modem dlyle4 microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 04-13-2008 20:25
Connecting to a modem peterno3 microsoft.public.windows.vista.networking sharing 6 03-11-2008 01:31




All times are GMT +1. The time now is 15:39.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120