Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Just gone wireless & internet keeps stopping

Internet






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-10-2010
 

Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Paddington is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Just gone wireless & internet keeps stopping
Hi,

I have a system running on vista, with internet 8. I have just gone wireless using a netgear router, yet the internet keeps freezing on me. It happens quicker if using You-tube, however if surfing it will eventually freeze up (I get the loading bar, but no page). The router is saying I'm still connected to the net. The only way I can get the net to work again is to reboot the system, but then it is only a matter of time before it freezes again!

Can anyone help?

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 05-18-2010
 

Join Date: May 2010
Posts: 1
laltoofan is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Just gone wireless & internet keeps stopping
Quote:
Originally Posted by Paddington View Post
Hi,

I have a system running on vista, with internet 8. I have just gone wireless using a netgear router, yet the internet keeps freezing on me. It happens quicker if using You-tube, however if surfing it will eventually freeze up (I get the loading bar, but no page). The router is saying I'm still connected to the net. The only way I can get the net to work again is to reboot the system, but then it is only a matter of time before it freezes again!

Can anyone help?

Thanks.
I have exactly the same problem, my internet only seems to work for a limited time then no page will load, I know its not a problem with the internet because everyone else can use it fine! very annoying!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wireless Internet alexctt microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 09-06-2008 20:31
Lost internet on wireless LAN from friend's wireless router. Brian S microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 06-05-2008 21:44
Stopping the windows wireless service? Powerlifter125 microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 02-14-2008 01:57
Wireless Internet =?Utf-8?B?TWF4?= microsoft.public.windows.vista.general 1 03-16-2007 18:19
Wireless internet =?Utf-8?B?c2M=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 03-10-2007 06:18




All times are GMT +1. The time now is 12:45.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120