Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Closing lid, get "harddisk not found... no bootable devices."

Hardware Problems






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-02-2009
 

Join Date: Jan 2009
Posts: 1
ktrudeau is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Closing lid, get "harddisk not found... no bootable devices."
This is on my Dell Inspiron 1525 with Vista 32. I have spoken with Dell numerous times about this, in vain. This happens when I close the lid: the fan makes a lot of noise, the computer beeps, and when I reopen this message is on a black screen, requiring me to restart. The issues with the computer have gotten so bad that sometimes when I even move the lid, it restarts.

Does anyone have any idea what to do about this? I have also spoken with Windows, and short of reinstalling everything, they have no answers for me. I am still under warranty, though it wouldn't appear to help me at all.

Thanks,

Kaytee
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Closing IE7 results in "Internet Explorer has stopped working" err treblotnod microsoft.public.internetexplorer.general 8 09-29-2008 10:31
Not responding when closing "Local Area Connection Properties" box problem man microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 05-22-2008 08:44
Image x and no bootable devices found lumpy04 microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 12-04-2007 19:22
Article ID: 938723 "Hibernates" or "hibernation" appears instead of "sleeps" or "sleep" in Power Options in the Traditional Chinese (CHT) version of Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Vista "Found New Hardware"every boot for devices that function alr Poseidon microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 08-22-2007 06:00




All times are GMT +1. The time now is 20:20.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120