Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

No sound from my browsers.

Hardware Problems






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-20-2008
 

Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Armind is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
No sound from my browsers.
Hello everyone. I just recently bought the Microsoft Lifecam vx-1000 and when I installed the software everything was going fine. When I opened up Firefox and went to youtube, there was no sound at all. There is no sound from Firefox or IE. My speakers are working fine because when I play a song with windows media player there are no problems whatsoever. Help would be much appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What Do You Want On Future Browsers? Steve General Technology News 0 06-30-2008 21:20
web browsers and itunes problem Sothiro microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 02-18-2008 06:19
Wireless does not connect to browsers Ed Allan microsoft.public.windows.vista.networking sharing 4 09-23-2007 09:02
Vista and Browsers Conor microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 06-03-2007 02:43
Web browsers not loading =?Utf-8?B?S2VycmFuY2U=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 03-15-2007 00:45




All times are GMT +1. The time now is 02:42.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120